Heti ensimmäiseksi päivän liikuntapäiväkirjaa:

40min tanssimista
20-25min venyttelyt &lihaskunto
20min lenkki koiran kanssa

tuo ei taaskaan ollut paljon, mutta tuo pienikin määrä oli oikeesti kunnon rääkkiä koska tanssin oikeasti ihan kuin hullu! Ja eilen liikuin illasta vielä enemmän joten se minkä laitoin ei ole se kokonaan.. Mutta huomenna tulee sitten paljon liikuntaa!

Noniiiiiiin! ja sitten asiaan(:

Oon aaaaiiina tykänny juosta, mutta en mitekään rääkkitreeninä.. Näin talvisin on kuitenkin ärsyttävää juosta, mutta ajattelin että ensi kesänä rupeaisin oikeasti kunnolla treenaa juoksua! 

Running-cross-country-running-15859409-1024-768_large
 
Juokseminen on vapauttavaa ja todella hyvää liikuntaa! Muistan kun viimekesänä kävin aamusin juoksemassa metsässä, aaah! Oispa jo kesä!

En tähtää mihinkää maratooniin, mutta koulun tonniviissataseen vois kyllä treenata:DD Mutta meillä on se keväällä taas, siihen en oikein kerkeä treenata mutta kai tämä muunlainen kuntoiluprojekti senkin jaksamiseen vaikuttaa :) Toivottavasti !

Running-to-lose-weight.jpg

Ja oon nyt toooosi ilonen vaan kun on jo ihmeellisesti ne 2 kiloa lähtenyt!! Mutta uskon että tästä se vaikeus alkaa, koska jossain vaiheessa tulee se että paino jumittuu paikalleen ja kilojen pudottaminen on vaikeaa.. mutta mä aion panostaa täysillä, koska tiiän mun tavotteen, enkä aio muuttaa sitä! cause I know what I want!